Hout,
Daar is bijna alles van te maken! 

Kokkerellen word weer een hobby! Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt veel bij kijken. U bezoekt een keukenwinkel waar de meest prachtige keukens staan opgesteld. Maar uw keuken staat er eigenlijk niet tussen. Wat gaat u doen? Vaak denkt men dat een keuken opmaat laten maken veel meer kost. Dit is afhankelijk van uw wensen. Het komt regelmatig voor dat wij een keuken maken die minder kost dan u zou verwachten.

Wij maken de keuken bij ons in de werkplaats. U bent tijdens de realisatie van uw keuken altijd welkom om even te kijken of alles naar u wens verloopt.

Het plaatsen van een keuken kan een hele rompslomp zijn. Wij proberen dat voor u zoveel mogelijk te beperken, wij nemen bij u het werk uit handen. Samen met de elektricien en loodgieter bereiden wij alles voor en plaatsen de keuken. U heeft er geen omkijken naar en eventueel kunnen wij ook de afwerking voor u doen.

Het kan zeker de moeite waard zijn om bij ons na te vragen wat de mogelijkheden zijn om een keuken geheel naar uw wens door ons te laten maken. Het kan u zomaar verbazen.

  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen